… Make love and war… for love!!!

@ Razvan Nitu ( Check OUT!)

Dragostea ca si stare este probabil cel mai frumos sentiment, datator de atatea stari deosebite si totodata contradictori. Multi dintre noi folosesc DRAGOSTEA ca o sursa de alimentare interioara.

Razvan spune: „Dragostea! Acest sentiment hiperbolic, ce se demonstrează prin frumos şi bine”… si cateodata prin rau.( gelozie excesiva, minciuni, violenta verbala si fizica… obsesie etc.) Nu ma intelegeti gresit… iubesc dragostea pana in varful degetelor… am zambit timid, am ras, am fugit, am cules flori, am aranjat, am surprins, m-am ambitionat pozitiv, am plans, am tipat, m-am enervat, am strans din dinti, am aruncat, am adunat, am gatit, am indurat si totul numai pentru si din dragoste! Dar atunci cand iubim suntem supusi greseliilor… !

„El o iubeşte pe ea şi ea pe el, însă din cvasi motive, relaţia lor se destramă…[…] Curios este ca dacă stai de vorbă cu el sau cu ea despre motivele despărţirii, in majoritatea cazurilor, Dragostea păleşte in fata orgoliul sau mândriei şi nu e deloc normal. De ce să lăsăm o stare să se contreze cu acest Axis Mundi al sentimentelor, acest miez talentos al trăirilor umane???” … (razvan.nitu chiar are talent la scris.) Orgoliu?!!!! cat de mult am iubit si cat de mult m-a iubit el pe mine. Abia acum imi dau seama. Sa iubesti pe cineva inseamna sa fi un pic nebun si noi am fost. De ce ne-am despartit??? Dragostea la un moment dat se consuma, obosim, ne imaginam si ne dorim lucruri care nu se mai intampla, nu mai apreciem etc. etc. Daca uitam chiar si pentru cateva minute sa mai dam vina pe celalalt, constientizam ca amandoi suntem vinovati si ca intr-un fel sau altul amandoi ne-am dorit altceva.

Viitorul tot timpul ne rezerva ceva nou, surprinzator. O relatie nu poate fi comparata cu alta, poate fi mai bine… mai rau, poate fi pentru tine un progres.  Cea mai mare greseala este sa te intorci la cineva din trecut. Este o vorba din popor care spune ca…ata odata rupta si reinodata nu mai este la fel de rezistenta.

Daca „oamenii au fost programati  sa interactioneze in baza unor sentimente sincere” atunci un cuplu trebuie sa indeplineasca contactul spiritual si sexual, iar functia sociala este si ea importanta pentru sudarea lui.

~ de secreteleafroditei pe 05/08/2010.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: