Despre sex si alte practici!…

Sa invatam sa piratam dragostea! – Sexul este de patru ori mai bun decat masturbarea.

Iubirea este o faradelege comisa pentru a da un sens concret despartirii! – Inselatul este o problema complexa, iar motivele variaza de la caz la caz… mai mult… inselatul este mai mult decat un sentiment, iti strabate corpul din cap pana in intestin…e suficient sa te conduca la nebunie, sa te tina distrat, Arta iubirii este o descoperire reciproca, desfasurata in deplina incredere, ce va contribui la crearea si consolidarea fericirii cuplului.

Simbiotic vorbind, indragostitul este o corcitura intre trecut, prezent, viitor, existenta si moarte; o poarta care se  deschide spre lumi nebanuite de visuri.- sex de calitate? cea mai simpla definitie ar fi: ala cu orgasme

Indragostitul nu merge, ci danseaza. „Inselatul este o boala care se trateaza?”

A iubi inseamna a suferi, dar cum tot mai multi fug de suferinta, tot mai putini stiu sa iubeasca. Viata sexuala inseamna un barometru al vietii si starii de sanatate a cuplului. In ceea ce priveste femeia, pe primul plan sta relatia sa cu propria sexualitate.

A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de Barbatii viseaza femei frumoase,  femeile, barbati buni. Barbatul se bucura, femeia se foloseste! Frumusetea exterioara poate sa fie rece si distanta, iar femeia care este in stare sa-si pastreze partenerul si sa se faca in permanenta dorita de acesta, are secrete mai subtile decit frumusetea fizica.

…a iubi inseamna sa protejezi, sa iti faci griji… sa oferi afectiune, sa certi si sa asculti, sa inveti si sa inveti si pe celalalt ce ai invatat!


~ de secreteleafroditei pe 04/08/2010.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: