Mall LIFESTYLE! – Under Cover

Sunt singura la masa… ma joc cu dopul unei sticle de apa… Imi atrage atentia o fata maruntica, cu fatza senina… Se vede ca este tanara… face parte din echipa de cleaning a mall-ului. Ajunge in dreptul meu, o privesc mai atent…DA! chiar este tanara, ma uit la mana ei are o verigheta pe degetul inelar al maini stangi.  Siii… fatza ei… este atat de senina… priveste femeiile de la mese, cele care trec pe langa ea, pe toate le masoara din priviri cu o oarecare admiratie, cu capul plecat, cu privirea in pamant.

Priveste admirativ, dar in acelasi timp rusinata… nu stie ca am observat-o si ca in mintea mea au inceput sa se teasa tot felul de povesti despre viata ei… este clar ca si-a dorit mai mult de la ea si la un moment dat,  poate si reusise sa ajunga atat de aproape de ceea ce-si dorise.

Sufletul unei femei este ca o floare sub un clopot de sticla, fragil, greu de ajuns si usor de invatat… ca o privire timida, dar atat de atragatoare!!…

Ce a facut-o pe fata din fatza mea sa renunte la ea? Probabil un barbat iubit, poate un copil, lipsa banilor… Oare atunci cand ajunge acasa este implinita? E acolo langa ea cineva care o iubeste? O asteapta barbatul care o vede si o face sa se simta cea mai frumoasa? Poate o intampina copilul pentru care este cea mai buna mama… sau poate din toate astea nu o asteapta nimic… poate doar speranta!

~ de secreteleafroditei pe 29/07/2010.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: