Sa facem dragoste si GATA!

Nu vreau sa fiu o rebela, nu vreau sa-i conving pe cei din jurul meu ca am crescut! cu toate ca… M-am descoperit mai mult in ultimele luni, decat in 25 de ani. Nu vreau sa fiu fortata sa aleg si sa cred ca de fapt alegerea m-a ales pe mine. Tendinta de a ne considera mari si importanti, ne tine departe de chintesenta.

Povestea mea o stiu doar eu si acela care m-a iubit cu adevarat. A fost langa mine cand mi-am luat bagajul, m-a privit si mi-a spus: „esti libera sa pleci, sa fugi, sa nu te simti niciodata singura pentru ca mereu voi fi langa tine si simte-te obosita daca vrei… uneori meriti iubita mea.”

Si fiecare raspuns il stiu doar eu, face parte din mine si nu ma voi schimba odata cu trecerea timpului. Chiar daca uneori ma pierd gandindu-ma la dragoste si atat…

Frumoasa? Frumoasa ma vezi doar tu iubitule… pe tine te vad deja eu  frumos  de-mi vine sa mor… chiar daca imi inchizi toate usile.

Cateodata… cand sunt departe… apartin mai putin mie si mai mult sortii. Smulg cuvinte oameniilor, strigate…  dar nu lasa ca asta sa devina greutatea ta. Greselile mele, le cunosc doar eu, au lasat urme, dar in fata ta sunt doar … EU.  Dragoste si gata!

~ de secreteleafroditei pe 28/07/2010.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: