Ne oprim sau… mai bine trecem unul pe langa celalalt?!

Sanda este o tipa slabuta si draguta, o fata venita din provincie cu un aer usor agresiv, ascuns sub masca tandretii si a sarmului. Pentru ea a fost o saptamana grea si plina de evenimente… azi este vineri. De ceva vreme iese cu un tip, genul usor neatragator, ahtiat dupa atentie, vinde povesti fantastice naivilor, un personaj cam nesigur care  se  considera intr-o lupta pentru suprematie cu toti barbatii din jurul lui.

In seara asta , Sanda, are un aer usor plictisit, baiatul asta incepe sa-i consume deja prea multa energie… totusi se bucura de prezenta unor apropiati (sarbatoresc ziua de nastere a unui prieten), de superba gradina a unui restaurant cochet, de lumina difuza… asta o face fericita,  zambeste larg, radiaza un pic, are un aer usor zvapaiat, dar fascinant.  Ma uit spre ea, rasuceste paiul intr-un pahar… zambeste, sta de vorba cu sarbatoritul… discutia este relaxanta si placuta! Clar! numai ca exact atunci mai apare cineva si…  Sanda arunca o privire… nu este cineva cunoscut… se retrage  si-l lasa pe omul serii sa se bucure de urari.

Necunoscutul este Alex, un prieten vechi al sarbatoritului si al intregi gasti din care face parte si actual iubit al Sandei. Alex este pictor si vreo 2 ani a locuit la Paris, s-a intors in tara pentru rezolvarea unor probleme de ordin personal. Ma amestec printre oameni si ei ma amesteca printre ei, toata lumea se cunoaste cu toata lumea. Se deschid diverse subiecte, de succes sau nu… La un moment dat Alex se aseaza langa mine si face un semn…gen…”Cine-i tipa?”… „Sanda?! este iubita a lui T.” ! Alex ma priveste pentru o secunda un pic dezamagit, dar continua sa urmareasca femeia care i-a atras atentia. Ea, stie ca e urmarita, a surprins si semnul pe care mi l-a facut mai devreme, probabil a intuit si raspunsul… este un pic rusinata si incurcata.

~ de secreteleafroditei pe 24/07/2010.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: